Opel Beycar - Vehículos nuevos y de ocasión en Valladolid

Tancar el menú

Demana cita en el teu taller Opel Beycar - Vehículos nuevos y de ocasión en Valladolid

A Opel Beycar - Vehículos nuevos y de ocasión en Valladolid posem a la teva disposició un servei de sol·licitud de cita prèvia per al nostre servei de taller. Pots sol·licitar-la a través del nostre formulari, només indica'ns al fet que taller necessites dirigir-te, les teves dades personals i la data i hora més t'interessen

1Dados pessoais
2Planejar o compromisso

3Dados do veículo

Sol·licito cotxe de substitució (sota disponibilitat i consultar preu)

Servei recollida i entrega

Per a nosaltres és molt important la teva privacitat,
Ens dius com usar les teves dades?

T'agradaria estar al dia sobre el que Opel Beycar - Vehículos nuevos y de ocasión en Valladolid et pot oferir?

Estaràs més ben informat. Rebràs informació sobre novetats, productes i serveis, així com invitacions a esdeveniments, promocions i condicions especials.

Exemple

Et podríem informar de quan li correspon el manteniment al teu vehicle, descomptes especials per a tu i el teu vehicle, nous serveis per a facilitar el teu dia a dia, invitacions a esdeveniments o participar en sortejos… el que sigui del teu interès!

Ens agradaria enviar-te ofertes personalitzades adaptades a tu, estàs d'acord?*

Adéu missatges genèrics! Activant aquesta opció podrem enviar-te informació i ofertes personalitzades de productes i serveis adequades al teu perfil. Per a això ens basarem en el teu comportament, preferències personals i com uses els nostres productes i serveis.

Exemple

En donar-nos permís ens ajudes a conèixer millor els teus gustos i necessitats, com per exemple, la teva preferència entre un vehicle de combustió o elèctric, petit o SUV, comprar o fer un rènting... D'aquesta manera podem oferir-te sempre el que necessites.

En enviar aquest formulari acceptes la nostra Política de Privacitat

Si tens qualsevol dubte escriu-nos a :leads.opelbeycar@motorflash.com i t'ajudarem a resoldre-la.


T'informem que el responsable del tractament de les teves dades és la companyia %*group_name%, amb la finalitat de mantenir, desenvolupament i/o control de la relació contractual, atendre les teves consultes i sol·licituds, realitzar un control de qualitat sobre els productes i serveis contractats, realitzar enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístics. En cas que ens hagis consentit, per a les finalitats descrites en els consentiments addicionals.

Les teves dades seran comunicades a la concessió que hagis seleccionat, si has seleccionat algun, per a la prestació del servei sol·licitat o donar resposta a la petició que hagis realitzat. Així mateix, t'informem que part dels sistemes utilitzats estan situats als EUA el que suposa una transferència internacional de dades, autoritzada per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

El tractament de les teves dades està legitimat per a la gestió i manteniment del servei sol·licitat, així com basat en el consentiment addicional de l'interessat.

T'informem que tens dret a retirar els teus consentiments en qualsevol moment, així com a oposar-te al tractament, limitar el mateix, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el teu dret a portabilitat, mitjançant l'enviament d'un email a :leads.opelbeycar@motorflash.com.

Pots consultar amb major detalli la Informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

*Camps requerits

PAGAMENT SEGUR Per a totes les compres

Tancar