Tancar

Contacta amb nosaltres

Omple les teves dades

Com prefereixes que et contactem?

Per a nosaltres és molt important la teva privacitat,
Ens dius com usar les teves dades?

¿T'agradaria estar al dia sobre el que Opel Beycar - Vehículos nuevos y de ocasión en Valladolid et pot oferir?*

Rebràs informació sobre novetats, productes i serveis, així com invitacions a esdeveniments, promocions i condicions especials.

Exemple

Et podríem informar de quan li correspon el manteniment al teu vehicle, descomptes especials per a tu i el teu vehicle, nous serveis per a facilitar el teu dia a dia, invitacions a esdeveniments o participar en sortejos… el que sigui del teu interès!

Ens agradaria enviar-te ofertes personalitzades adaptades a tu estàs d'acord?*

Adéu missatges genèrics! Activant aquesta opció podrem enviar-te informació i ofertes personalitzades de productes i serveis adequades al teu perfil. Per a això ens basarem en el teu comportament, preferències personals i com uses els nostres productes i serveis.

Exemple

En donar-nos permís ens ajudes a conèixer millor els teus gustos i necessitats, com per exemple, la teva preferència entre un vehicle de combustió o elèctric, petit o SUV, comprar o fer un rènting... D'aquesta manera podem oferir-te sempre el que necessites.

Si tens qualsevol dubte llamanos 983 341 222 i t'ajudarem a resoldre-la.

T'informem que el responsable del tractament de les teves dades és la companyia Opel Beycar - Vehículos nuevos y de ocasión en Valladolid, amb la finalitat de mantenir, desenvolupament i/o control de la relació contractual, atendre les teves consultes i sol·licituds, realitzar un control de qualitat sobre els productes i serveis contractats, realitzar enquestes d'opinió i estudis de mercat amb finalitats estadístics. En cas que ens hagis consentit, per a les finalitats descrites en els consentiments addicionals.

Les teves dades seran comunicades a la concessió que hagis seleccionat, si has seleccionat algun, per a la prestació del servei sol·licitat o donar resposta a la petició que hagis realitzat. Així mateix, t'informem que part dels sistemes utilitzats estan situats als EUA el que suposa una transferència internacional de dades, autoritzada per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

El tractament de les teves dades està legitimat per a la gestió i manteniment del servei sol·licitat, així com basat en el consentiment addicional de l'interessat.

T'informem que tens dret a retirar els teus consentiments en qualsevol moment, així com a oposar-te al tractament, limitar el mateix, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el teu dret a portabilitat, mitjançant l'enviament d'un email leads.opelbeycar@motorflash.com

Pots consultar amb major detalli la Informació addicional sobre Protecció de Dades aquí.

*Camps requerits

Tancar