Opel Beycar - Vehículos nuevos y de ocasión en Valladolid

Tancar el menú

AUTOCYL, EL TEU CONCESSIONARI DE CONFIANÇA

El mejor lugar donde comprar tu coche. Vehículos nuevos, seminuevos, ocasión y Km 0. te ayudamos y cuidamos cada día.

Beycar és el concessionari oficial Opel per a Valladolid i Província.

Al llarg de les nostres modernes instal·lacions, totalment adaptades i millorades per al ple gaudi de la seva visita, oferim serveis de venda i postvenda d'Opel així com serveis de taller reparador, gestoria i assegurances.

La satisfacció dels nostres clients constitueix per a la nostra empresa un dels objectius de gestió prioritaris, per això comptem sempre amb professionals certificats per la marca als quals formem cada dia.

A la nostra àrea de postvenda podem destacar els nostres serveis ràpids destacant el de Pre-ITV, carrosseria express, reparació de vidres i altres manteniments, així com els nostres serveis integrals de taller mecànic, xapa i pintura, o electrònica i electricitat entre molts altres. A més, per a la total comoditat dels nostres clients, oferim serveis de vehicles de cortesia sense cost però subjecte a disponibilitat, vehicle de substitució a preus reduïts i servei de transport gratuït al centre ciutat.

Si el que busques és un Vehicle d'Ocasió, al nostre departament d'Opel Ocasió comptem amb un equip de taxadors professionals que s'encarreguen de realitzar una valoració justa i immediata del seu cotxe. Comprem cotxes de segona mà i oferim les millors ofertes amb les més altes garanties.

Si ets una Empresa, Pime o Autònom, tenim una àmplia Gamma de vehicles comercials i un Centre Opel Empreses format pels millors experts per ajudar-te a trobar la solució de mobilitat perfecta per a la teva empresa i per a la teva vida.

A Opel Beycar creiem en les persones i estem compromesos amb l'ocupació a Valladolid per això invertim en formació i capacitació per als nostres empleats us dotem de les últimes tecnologies per poder garantir sempre als nostres clients el millor servei.

Responsabilitat Social Corporativa

Els nostres empleats

A Opel Beycar potenciem les oportunitats de desenvolupament i creixement professional per a tots. Oferim als nostres empleats cursos de formació i d'actualització, així com la millor tecnologia del mercat.

Amb tot això, volem assegurar la motivació i implicació de tots els nostres empleats en la millora contínua dels nostres serveis i la nostra empresa per tal d'aconseguir la satisfacció més gran dels nostres clients.

Mediambient

A Opel Beycar posseïm un fort compromís mediambiental amb el desenvolupament de motors i tecnologies respectuosos amb el medi ambient sempre orientant-se a la reducció de consum i consum més eficient.

Els materials que utilitzen en la fabricació dels mateixos han estat seleccionats acuradament seguint criteris que ajuden a evitar la producció de substàncies contaminants durant la producció, la utilització i el reciclatge.

Els dipòsits de líquids del vehicle han estat construïts de manera que es pot buidar amb facilitat i sense deixar residus.

Certificació ISO 50001

Estem treballant molt dur en aconseguir la certificació ISO 50001de gestió energètica mitjançant la implantació de millores a les nostres instal·lacions com plaques solars, sistemes de telemetria de control de consums energètics en temps real o la incorporació d'Ecoenergy Ecoelectric, sistema intel·ligent de control i ús racional de l'energia.

Tot això per reduir la importació d'energia i la petjada de CO2, basada en l'estratègia 20/20/20 de la UE que s'ha de complir l'any 2020.

Estem orgullosos en dir que tots els residus generats a Opel Beycar són tractats i recol·lectats per empreses especialitzades en la cura del medi ambient.

La nostra Societat

A Opel portem anys compromesos amb la nostra societat per això recolzant diversos projectes per tornar als val·lisoletans la confiança dipositada a la nostra empresa i per això col·laborem amb projectes locals d'ajuda a les famílies. Perquè creiem que no n'hi ha prou tenir un bon producte, ni un excel·lent equip comercial, sense tenir un bon cor. La conscienciació social és cada cop més important per a nosaltres i ens esforcem cada dia per mantenir aquest creixement tant en la nostra tasca social com en sostenibilitat.

PAGAMENT SEGUR Per a totes les compres

Tancar